Trustpilot
 • Fri fragt over 299,-
 • Hurtig levering 1-2 hverdage
 • kompetent rådgivning

Handelsbetingelser


Frank-Toyota Østerbro ApS

Østerbro 20

5000 Odense C.

CVR-nr. 42868698

 

Fysisk forretningssted:

Østerbro 20

5000 Odense C.

ft@frank-toyota.dk

Telefon: 66134321

 
Betaling

Vi tilbyder betaling via kreditkortbetaling (VISA/Dankort, VISA, VISAElectron, Mastercard og Maestro), mobilepay, bankoverførsel, kontant ved afhentning eller via PayPal hvor vi tager i mod VISA, MasterCard og American Express. Desuden kan der benyttes EAN-fakturering for Offentlige Institutioner

Ved bankoverførsel, check el. lign. er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Levering

Vi bestræber os på at kunne levere indenfor 2-5 hverdage, med mindre andet er anført ved bestilling. Bestillingsvarer kan have en leveringstid på op til 10 dage. Ved restordrer kontakter vi dig for, at høre om du stadig vil have varen. Restordrer sendes fragtfrit. Alle priser er inklusiv 25 % moms. Varer sendes PostNord med mindre andet er aftalt. Pris for levering fremgår altid af bestillingssedlen. Der leveres fragtfrit med PostNord ved køb over 299,00 DKK i Danmark. Særligt tunge produkter leveres med Danske Fragtmænd hvilket vil fremgå i bestillingsprocessen.

Der leveres på nuværende tidspunkt kun i Danmark. For levering til Grønland og Færøerne kontakt os venligst for pris.


Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. 

Består varen af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse.
 
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved ft@frank-toyota.dk eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 
                                                                                                                        
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.


Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal selv afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Varer modtages kun retur ved forsendelse direkte til vores adresse. Varer sendt til pakkeudleveringssted modtages ikke.
  
Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.


Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:
 

 1. Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg,
   
 2. Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt,
   
 3. Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen,
   
 4. Aftaler om specifikke hastende reparations- eller vedligeholdelsesarbejder hos forbrugeren, som denne på forhånd udtrykkeligt har anmodet om.


Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
 
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.


Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
 
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
 
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.


Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Frank-Toyota  Østerbro ApS

Østerbro 20

5000 Odense C.
 
Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale 
 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.
 

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
 
Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
 
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. Har varen lidt skade under returneringen er det afsenders ansvar og varen godtgøres forholdsmæssigt efter skadens omfang.


 

Varen sendes til:


Frank-Toyota Østerbro ApS

Østergade 20

5000 Odense C.

 
Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.
 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.
 

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.
 
Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og emailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år. Selve "kontrakten" (købsaftalen) lagres ikke på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status.
 
Personoplysningerne registreres hos Frank-Toyota Østerbro ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
 
Den dataansvarlige på frank-toyota.dk er den driftansvarlige i butikken.
 
Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand.
 
 
Som registreret hos Frank-Toyota  Østerbro ApS, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: ft@frank-toyota.dk.
 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til ft@frank-toyota.dk eller anvende kontaktformularen. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Du kan finde yderligere information om dine klagemuligheder på forbrugerklagenævnets hjemmeside forbrug.dk/Dine-klagemuligheder. Adresse: Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby.

 

Ved prisfejl og udsolgte varer

På sitet kan forekomme tastefejl, prisfejl og fejl i lager. Skulle din bestilling være berørt heraf, bliver du automatisk kontaktet af en af vores medarbejdere indenfor 48 timer på hverdage.

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 23 september 2022