Trustpilot
  • Fri fragt over 299,-
  • Hurtig levering 1-2 hverdage
  • kompetent rådgivning

Sytråd er ikke bare sytråd

Hvilken er den bedste sytråd? Guide til valg af den rigtige sytråd.

Alle taler altid om at man skal vælge kvalitetsmaterialer når man syr. Her tales der ofte om stoffet, læderet eller materialet til opgaven. Det skal være naturligt og modstandsdygtigt. Herudover skal de rigtige håndværkskompetencer være tilstede og symaskinen eller overlockeren skal være helt speciel og topkvalitet.

Dette er selvfølgelig også vigtigt. Et læderarbejde kræver kvalitetslæder og et perfekt syet stykke beklædning kræver lækkert stof og gode maskiner, men ofte glemmer vi at være opmærksomme på sytråden der bruges. En kæde er ikke stærkere end det svageste led og derfor er det vigtigt at kende din sytråd grundigt.

Vi sælger tråd fra AMANN og Gütermann.

AMANN - sytråd

AMANN er førende indenfor produktion af sytråd. De har produceret siden 1854 og er førende inden for sy- og broderibranchen takket være sin innovative og eksperimenterende ånd. AMANN har altid kigget på nye teknologier til at producere de bedste tråde til enhver industri, der har brug for det: fra tøj til sejlads, fra polstring til bilindustrien.

AMANN er den ideelle partner, når du har brug for æstetisk ydeevne og teknisk ydeevne. Vi kan sige, at AMANN omfatter total kvalitet, fordi den kan garantere det bedste output i henhold til tre dimensioner: design, funktionalitet og varighed.

AMANN-sytråd er let at bruge, det giver mulighed for at udføre sømmen uden problemer og er velegnet til alle typer læder og stoffer.

Gütermann - sytråd

I mere end 275 år har Gütermann været en af de førende og mest erfarne tråd producenter i verden. Gütermann leverer altid første klasses kvalitetstråd.

Gütermann tilbyder et omfattende udvalg af højkvalitets sytråd. Produktionen er helt up-to-date forarbejdningen af råmaterialer af høj kvalitet garanterer syning med tråde med optimale syegenskaber.

Så derfor – lad ikke din sytråd være din syopgaves svageste led.