Trustpilot
  • Fri fragt over 299,-
  • Hurtig levering 1-2 hverdage
  • kompetent rådgivning

Når foråret står for døren og solen falder ind ad vinduerne, er det temmeligt afslørende. Du kan pludselig for alvor se at vinduerne trænger til en pudsning og støv du ikke havde set åbenbarer sig på fladerne. Det er nok derfor at begrebet forårsrengøring er opstået som et udtryk for en ekstra grundig omgang med klud og spand. Vi præsenterer derfor forskellige muligheder for at gøre det på den letteste måde og med et flot resultat.

Vinduespudsning.

Der er 2 afgørende faktorer, der spiller ind, for at få et professionelt resultat, når du pudser vinduer. Du skal have det rigtige værktøj og du skal bruge den rigtige sæbe. I webshoppen har vi alt hvad du kan ønske dig til vinduespudsning i professionel kvalitet - SE HER. Alt hvad vi tilbyder i webshoppen kan du også købe i vore fysiske butik i Odense.

Det rigtige værktøj.

Din vinduesskraber skal have det rigtige gummi, hvis du skal kunne skrabe uden striber. Vi sælger professionelt vindues gummi og professionelle skrabere. Gummiet kan vendes når den ene kant bliver slidt men hvis det bliver for gammelt, er det ikke effektivt. Så skift gummiet med jævne mellemrum. Brug en professionel indvasker når du sæber dit vindue ind. Det er den letteste måde at gøre det på da sæben gerne må skumme for at få et godt resultat.

Den rigtige sæbe.

Der findes mange husråd om hvad der er bedst at komme i vandet til vinduespudsning. Glem alt om de gamle husråd. Brug professionel vinduessæbe og du undgår striber og rengørings film på dine vinduer. Opvaskemiddel efterlader en film på ruderne og det samme gør salmiak. Salmiak er desuden hårdt for malet træværk. Den professionelle vinduessæbe skummer let og givet et lidt sejt skum som ikke løber så hurtigt af ruderne. Og så tørrer det op uden striber. Brug en godt sugende mikrofiberklud til at tørre kanterne. Kommer der striber i kanterne er det snavs ved listerne som opløses og løber ned ad ruden.

Rengøring inde i boligen.

Gør det nemt for dig selv - brug professionelt grej og professionelle rengøringsmidler når du gør rent i dit hjem. Det er mere effektivt og det er ikke dyrere at anvende end det du køber i dagligvarebutikken. Vi har grejet og produkterne  i webshoppen og endnu mere i vores fysiske butik i Odense.

Rengøring af overflader.

Med overflader menes der gulve, møbler, vægge, lofter m.m. En vigtig ingrediens til overflade rengøring er en god klud. Til dette formål er en mikrofiberklud effektiv. Til flader bruges den oftest fugtig og den suger snavset til sig ved hjælp af mikrofibrene i vævningen. Her opstår en svag statisk elektricitet (slet ikke mærkbar) som holder støvet i kluden samtidig med at mikrofibrene har en rengørende effekt på fladen der aftørres. Enkelte synes den lidt ubehagelig at arbejde med fordi den suger fedtstof fra huden. Dette undgås ved at bruge en handske, eengangs eller flergangs. De fleste kan dog sagtens arbejde med mikrofiber uden handsker når det er ved hjemlig rengøring. Pas på sarte overflader. Her kan mikrofiberkluden ridse (begrænset) Her kan bruges special mikrofiberklude med fine fibre. En mikrofiberklud indeholder IKKE mikroplast som de  almindelige eengangs rengøringsklude. Mikrofiberkluden kan bruges med rent vand evt. tilsat lidt universalrengøringsmiddel.

Til rengøring af gulve er det vigtigt at man er opmærksom på gulvets overflade. Er gulvet lakeret eller laminat bruges fugtig mikrofibermoppe hvis det skal være nemt. Til ubehandlede eller sæbebehandlede gulve bruges gulvklud, bommuldmoppe eller lign. da mikrofiber udtørrer overfladen. Brug den sæbe som din gulvleverandør anbefaler. Oliebehandlede gulve skal vaskes så lidt som muligt og helst med rent vand og kun med så lidt vand som muligt. Brug ellers det middel din gulvleverandør anbefaler. Støvsug altid inden du bruger moppe eller klud på gulvet. Det sparer dig for ridser og besvær.

Vægge og lofter kan også i nogle tilfælde vaskes med en moppe. Men pas på overfladen. Oftest er det bedst blot at støvsuge eventuelt med et parketmundstykke med børster og hjul. Dette findes til alle støvsugere.

Rengøring af toilet og baderum.

Her har man ofte problemer med kalk og okker aflejringer. For effektivt at komme dette til livs kan det varmt anbefales at bruge en professionel kalkfjerner. Den er betydeligt mere effektiv end den du køber i dagligvarebutikken. Brug den med omtanke og følg altid vejledningen på etiketten både med hensyn til blandingsforhold og anvendelses måde. Brug ALDRIG kalkfjerner uden handsker. Til almindelig aftørring i badeværelset kan du med fordel bruge et sanitært rengøringmiddel. Det giver det bedste resultat. Har du meget kalk i dit brugsvand kan du med stor fordel anvende en professionel WC-rens som er noget stærkere end den fra supermarkedet. Er der kommet kalkrande i wc kummen eller på fliserne kan du anvende en wc-stick eller en slibesvamp. Spejlet bliver flot blankt hvis du stænker lidt vand på det og polerer med en mikrofiberklud.

Rengøring af køleskab, komfur og andre hvidevarer.

I forbindelse med forårsrengøringen er det nærliggende at give husets hvidevarer en tur. Til nem rengøring af køleskab og fryser har vi køleskabsrens på sprayflaske som gør det nemt og hurtigt overstået. Produktet både rengør og desinficerer. Til grundig rengøring af komfurets keramiske kogeplade bruges Flexiclean slibesvamp og kogepladen bliver som ny igen. Ridser kan dog ikke fjernes. Til rengøring af ovnen bruger du vores særdeles effektive ovnrens. Til rengøring af emhættens fedtede overflader bruges Grundrens Svane eller Turbokraft. Disse 2 produkter kan dog kun købes i butikken. Alle udvendige flader kan rengøres med universalrengøringsmiddel.

Inspiration og gode råd.

Hvis du mangler et godt råd om rengøring, er du altid velkommen til at kontakte os. Måske du mangler inspiration til at løse et specifikt rengøringsproblem. Kontakt os gerne på tlf. 66 13 43 21 eller på mail ft@frank-toyota.dk. Kig også gerne ind i butikken på Østerbro 20, 5000 Odense C. Så kan vi sammen kigge på produkter.