Trustpilot
  • Fri fragt over 299,-
  • Hurtig levering 1-2 hverdage
  • kompetent rådgivning

Send din symaskine på velfortjent ferie

 

 

Vi nærmer os den dejlige ferietid og mange af os har planlagt at være væk fra hjemmet – og dermed også væk fra symaskinen - i kortere eller længere tid. Så er det en oplagt mulighed, også at sende din symaskine på “ferie” på din symaskine forhandlers serviceværksted.

 

Din symaskine er, uanset om den er mekanisk eller elektronisk, et vidunder i mekanisk præcision. Skal du bevare denne præcision, skal symaskinen renses og smøres en gang i mellem.

Hvor tit skal min symaskine til eftersyn? Det spørgsmål får vi tit. Og svaret er; mellem hvert år og hvert 3. år.

 

Bruger du din symaskine dagligt eller flere gange om ugen, bør den til service hvert år. Bruger du den sjældnere kan der godt gå 2-3 år mellem eftersynene. Jamen, jeg bruger kun min symaskine få gange om året, hører vi jævnligt. Når mekaniske dele bliver bevæget sjældent, er behovet for smøring næsten større! Og jo ældre maskinen er, desto større bliver behovet for, at den bliver rørt og smurt. Symaskiner har “smørefri” lejer men denne effekt aftager med alderen.

 

De fleste, som har en symaskine, finder glæde ved at tage den frem og lave sine egne designs. Men glæden varer kort, hvis maskinen ikke opfører sig ordentligt. Undgå disse ærgrelser ved at sende din maskine til service. Og selvom du måske primært bruger din maskine til reparations arbejder, er det voldsomt irriterende hvis maskinen driller.

Så derfor – benyt chancen – send din symaskine på et velfortjent ferieophold – og glæd dig til at komme hjem til en “som ny” symaskine igen.

 

Du finder olie til din symaskine i vores symaskine tilbehør - se her.

 

God sommer.