Trustpilot
  • Fri fragt over 299,-
  • Hurtig levering 1-2 hverdage
  • kompetent rådgivning

Toyota - er andet end gode biler

 

- Det er også rigtig gode symaskiner.

 

I dag udmærker Toyota symaskinerne sig ved, at have høj kvalitet, meget høj brugervenlighed samt meget rimelige priser. Den høje kvalitet understreges blandt andet af, at alle modeller i Toyota programmet leveres med 3 års garanti.

 

Har Toyota symaskiner overhovedet noget med Toyota biler at gøre? Ja, det har de. Begge dele produceres af det samme selskab, Aisin Seiki Japan. Og både bilerne og symaskinerne har en lang historie bag sig. Den første Toyota bil blev produceret i 1937 og den første Toyota symaskine så dagens lys i 1946. Det varede nogle år inden vi så Toyota i Europa og Danmark. Den første Toyota bil, Toyota Crown, blev importeret af det danske firma Erla Auto Import i 1963 og dermed var Danmark det første land i Europa som kunne nyde godt af Toyota bilerne.

 

I 1969 var der en dansker, som hed Frank Mogensen, som begyndte at importere Toyota symaskiner. Og forretningen kom til at hedde Frank Toyota sådan som vi stadig hedder. Og derfor er det også helt naturligt, at du hos os finder et bredt udvalg af Toyota symaskiner og overlockere, både i vores fysiske forretning og i vores webshop.