Trustpilot
  • Fri fragt over 299,-
  • Hurtig levering 1-2 hverdage
  • kompetent rådgivning

Giv en symaskine i gave

Når gaveønsket er en symaskine.

Vi giver gaver hele året rundt, hvad enten det er som fødselsdagsgave, julegave, studentergave, eksamensgave eller jubilæumsgave, eller bare fordi vi har lyst til at give en gave. Gaverne kan købes enten i en fysisk butik eller i en web butik/webshop. Og vi vil jo gerne, alle sammen, kunne sige, at det du ønsker, skal du få. Skulle du modtage en ønskeseddel, hvor der står ”en symaskine”,  er det vigtigt at vide, at en symaskine ikke bare er en symaskine. Der kan være store kvalitetsforskelle på de enkelte mærker og modeller.

 

 

De, som har en symaskine i forvejen, og ønsker sig en ny, er ganske givet klar over, at pris og kvalitet næsten altid hænger sammen og de har sikkert også en god idé om, hvilken maskine de ønsker sig.

 

 

Er det derimod symaskinen til nybegynderen, uanset om det er til et barn eller til en voksen, bør man tænke på, om den maskine, man kigger på, har den rigtige kvalitet. Der er kun ét, som er værre end at man ikke får symaskinen man ønsker og det er, at man får en symaskine i for dårlig kvalitet som ikke formår at leve op til minimums kvalitetskrav. Er man begynder på symaskine og maskinen ikke fungerer, mister man hurtigt lysten.

 

 

Man kan sagtens få en ny symaskine til en meget rimelig pris, som også fungerer. Kig f. eks på Veritas programmet. Her er nye symaskiner med 5 års garanti i ordentlig kvalitet fra kr. 989,00. Eller Husqvarna Viking H-Class E20 til kr. 1.795,00, en maskine med lidt flere muligheder. En Smarter by Pfaff 140S kan du få for kr. 1.995,00

 

 

En ting er helt sikkert. Køber du symaskinen i en symaskineforretning gør du det mest sikre køb. Er der problemer, er der hjælp at hente. Og mangler du vejledning til det rigtige valg, kan du også få det. Og det er uanset om du vil handle i forretningen eller i web shoppen. Det er den service vi i hvert fald gerne giver. Ring til os og få gode råd eller kig ind til os i forretningen i Odense.

 

 

 

Janome symaskiner Veritas symaskiner Husqvarna symaskiner