Trustpilot
  • Fri fragt over 299,-
  • Hurtig levering 1-2 hverdage
  • kompetent rådgivning

6 step til at forlænge levetiden af din støvsuger

 

Hvornår har du sidst kigget din støvsuger efter i sømmene? Vil du have et godt rengøringsresultat og samtidig lang levetid på din støvsuger kan vi anbefale dig, at gøre følgende:
 

 

 

1. Kontrollér posen. Er den overfyldt, er der støv og skidt ved siden af posen? Det kan skyldes en uoriginal pose af for dårlig kvalitet eller fejlmontering af posen.

 

2. Kontrollér motorfiltret som sidder placeret bag posen ind mod motoren. Er det nogenlunde rent? Et snavset eller tilstoppet filter skal skiftes.

3. Kontrollér filtret ved udblæsningen. De fleste nyere støvsugere har et hepa filter. Det kan sidde ovenpå, bagpå eller i bunden af støvsugeren placeret bag et dæksel. På enkelte støvsugere ses udblæsningsfiltret, når man åbner ned til posen. Vi møder mange kunder, som ikke er klar over at deres støvsuger har et sådant filter. Det skal skiftes hvis det snavset og besat med støv og skidt. Det holder typisk 1-3 år ad gangen.

 

 

 

4. Kontrollér slange, rør og mundstykke. Utætheder nedsætter suget væsentligt. Utætheder kan ofte høres når man støvsuger.

 

5. Brug aldrig din almindelige støvsuger til byggestøv. Det er den ikke bygget til og det nedsætter levetiden betydeligt. Find istedet for en der kan tåle det som for eksempel ghibli Power WD 22P

6. Sug aldrig vand eller andre væsker med din almindelige støvsuger. Dette kan synes indlysende men pas på!

Støvsuger du på badeværelset må du aldrig suge ovenpå et gulvafløb. Støvsuger du dørmåtten så husk at den nogen gange kan være våd. Overløb fra potteplanter er også en risiko ved støvsugning.

Køb istedet en støvsuger der kan tåle det som f.eks Nilfisk VL100-35.

 

I vores webshop kan du købe poser af ordentlig kvalitet, samt filtre og mundstykker. Du kan naturligvis også besøge os i butiken. Tager du din støvsuger med kigger vi den gerne efter for dig.