Trustpilot
  • Fri fragt over 299,-
  • Hurtig levering 1-2 hverdage
  • kompetent rådgivning

Reparationer af støvsugere og symaskiner

Service og reparation hos Frank Toyota.

Hos Frank Toyota tilbyder vi reparation og service på alle de forskellige maskiner og produkter vi sælger og det gælder uanset fabrikatet. Dette har været en del af vores forretning siden starten for over 50 år siden og vores service medarbejder har over 35 års erfaring i at servicere og reparere symaskiner, overlockere, hjemme-støvsugere, industristøvsugere og rengøringsmaskiner.

Service og reparation på symaskiner.

Symaskiner består af mange bevægelige mekaniske dele og skal maskinen fungere optimalt, kræves et eftersyn en gang i mellem. Hvor tit afhænger af hvor meget maskinen bliver brugt, men som hovedregel anbefales eftersyn hvert 2. – 3. år. Enkelte bruger deres maskine så meget at dette ikke er ofte nok og så skal den måske til eftersyn hvert år. Bruges symaskinen kun sjældent vil behovet for jævnlige eftersyn stadig være der da mekanikken helst skal bevæges for at fungere korrekt. Ældre symaskiner har større behov for service end de nyere modeller og det kan være direkte skadeligt for en ældre symaskine at henstå ubrugt. Alle symaskiner har i princippet smørefri stållejer men den smørefrie effekt aftager med alderen og det er derfor, at en symaskiner alligevel har behov for smøring. Vi håndterer også egentlige reparationer på symaskiner på vort eget værksted og det er her vores mangeårige erfaring for alvor kommer kunden til gode.

Service og reparation på overlockere.

En overlock symaskine har samme behov for service som en almindelig symaskine. Dvs, vi anbefaler service eftersyn hvert 2. – 3. år. En overlock har også en over og en underkniv, som skal skiftes eller slibes en gang imellem. Dette gør vi også i forbindelse med eftersynet. Vi udskifter med en ny original kniv eller vi sliber den eksisterende kniv. Specielt i forbindelse med service på overlockere, får vores kunde glæde af den mangeårige erfaring. En korrekt justering af en overlocker lærer man kun ved at have arbejdet med det i mange år.

Service og reparation på hjemme støvsugere.

Mange har opfattelsen af, at en hjemmestøvsuger eller som den også kaldes en husholdningsstøvsuger reparerer man ikke fordi det ikke kan betale sig. Men dette er ikke altid rigtigt, hverken m.h.t. økonomi og heller ikke i forhold til miljøbelastning. Når en støvsuger pludselig ikke vil starte skyldes det ofte en simpel fejl på en ledning eller måske en kontakt og derfor kan det tit betale sig at få teknikeren til at kigge på den. Når støvsugeren ikke længere vil suge ordentligt, skyldes det ofte, at den ikke er blevet vedligeholdt korrekt med udskiftning af filtre, at slange eller mundstykke er blevet utæt eller at man bruger for dårlige, uoriginale poser. Vi kigge gerne på din støvsuger i forretningen, så du kan få en vurdering af, hvad der bedst kan betale sig for dig, reparation eller udskiftning.

Service og reparation på industristøvsugere.

På vore værksted udfører vi også ofte service og reparation på professionelle og industrielle støvsugere. Skal effektiviteten opretholdes skal også støvsugeren fungere efter hensigten. Og når vi taler om industristøvsugere, kan reparation ofte betale sig da de typisk er noget dyrere i anskaffelse. Vi klarer alle problemer som måtte være til stede på industristøvsugeren, udskiftning af filtre, udskiftning af motorer, reparation eller udskiftning af elektronik eller blot en reparation af en ledning. Når det er til erhverv er vi også i stand til at løse opgaven hurtigt til gavn for effektiviteten. Er der tale om større støvsugere som ikke er så transportable, kan vi også lave en aftale om afhentning og levering.

Service og reparation på rengøringsmaskiner.

Uanset om vi taler om en gulvvaskemaskine, en feje- sugemaskine, en skuremaskine eller andet maskinel til professionel rengøring kan der opstå behov for en reparation eller et service eftersyn. Dette har vi også stor erfaring med. Selvom vi ser Nilfisk maskiner oftest på værkstedet kan vi uden problemer tage os af maskiner af alle mærker. Efter aftale kan service og reparation udføres både på vort eget værksted eller vi kan service ude hos kunden eller på brugsstedet. Efter aftale kan vi også, når det er mest hensigtsmæssigt afhente og levere maskinen – også de store og tunge af slagsen. Vi bestræber os på at alle disse service opgaver udføres til aftalt tid og til en pris kunden kan være tilfreds med.

Kan det nu betale sig at reparere.

Hos Frank Toyota giver altid gerne en faglig og kompetent vurdering af om reparation kan betale sig. Det gælder uanset om der er tale om en symaskine eller en stor ride-on gulvvaskemaskine. Vi skal også nok fortælle, hvis den reparation du beder om ikke er forsvarlig i forhold til maskinens alder, reservedeles tilgængelighed og prisen i forhold til nyanskaffelse. Vi sætter ikke salg af nyt højere end reparation eller omvendt. Vi vil lige gerne gøre begge dele for kunden.