Trustpilot
  • Fri fragt over 299,-
  • Hurtig levering 1-2 hverdage
  • kompetent rådgivning

Gør du RENT når du gør rent?

Rengøring er for de fleste ikke ligefrem en glæde, men blot noget, som skal klares hurtigt og effektivt. Og skal man det, kan det rigtig godt betale sig, at bruge de rigtige redskaber og rengøringsmidler.

Rengøring skal ikke blot få hjemmet til at se pænt ud men også sørge for at urenheder og bakterier ikke gør skade på helbredet. Derfor er det vigtigt, at man bruger det rigtige middel/redskab til den enkelte opgave. Der er forskel på, om du gør rent i stuen, køkkenet eller på badeværelset. Dels er det forskellige bakterier der forefindes disse steder og det er også forskellige overflader med forskellige behov for korrekt behandling.

Brug de rigtige klude og svampe og brug dem altid kun til et af områderne. Husk, at en 60 graders vask ikke dræber alle bakterier (så skal du vaske ved 90 grader og det er der ikke mange der gør).

                                           

Brug et sanitært rengøringsmiddel til badeværelset. Det gør bedre rent end traditionelt universalmiddel og du får færre problemer med kalkaflejringer. Brug evt. kalkfjerner efter behov. Brug en god WC rens og evt. en skurestick til kalkrande. Det er meget vigtigt at kalkfjerner bruges korrekt. En god kraftig kalkfjerner kan gøre skade på armaturer hvis man ikke passer på og bruges kalkfjerner på fliser, skal fugerne gøres våde først. Ellers vil den trække kalk ud af fugerne, som lægger sig som et kalkslør på fliserne.

  • Overhold altid dosseringen på midlet – det bliver ikke mere effektivt fordi du overdosserer og så er det sundere for miljøet.

  • Følg nøje instruktionerne på flasken/dunken – så undgår du skader på dine overflader.

  • Find det rigtige redskab – det skal passe til opgaven og til dig. Der er mange gode forslag i vores webshop. Se beskrivelserne for at finde det rigtige.

  • Alle de rengøringsmidler og rengøringsartikler vi sælger er beregnet til professionel brug. Det er din bedste garanti for at din rengøring bliver så effektiv som mulig, så hurtig som mulig og giver den flotteste finish.

Der kommer løbende flere produkter i webshoppen og i butiken har vi hele udvalget.