Trustpilot
  • Fri fragt over 299,-
  • Hurtig levering 1-2 hverdage
  • kompetent rådgivning

Ny symaskine - køb hos fagmanden eller i varehuset

Een ting er helt sikkert - når du skal købe din nye symaskine kan du vælge mellem mange forskellige steder at købe den. Du kan vælge at købe den hos en fagmand eller du kan også købe den i et varehus, hos isenkræmmeren eller måske i en hvidevarebutik. Du kan også vælge at købe i en webshop og her kan det være enten en faghandel som driver webshoppen eller det kan være en varehuskæde, isenkræmmer, hvidevarekæde eller lignende. Ofte vil der ikke være nævneværdig forskel på prisen eller på leveringsbetingelserne.

Hvorfor skal jeg købe hos fagmanden?

En ny symaskine er et produkt som indeholder teknik og den skal betjenes korrekt for at du får det gode resultat. Går du ind i en symaskinebutik, kan du få professionel vejledning inden dit køb og du har mulighed for at se og høre din nye symaskine og eventuelt også prøve selv at sy på den. Du kan få en gennemgang af maskinen så du får fuldt udbytte af din investering og du kan også efter dit køb altid få instruktion og anden hjælp i butikken. Hvis du vælger at købe i fagmandens webshop, er du også sikker på, at du kan få hjælp af en fagperson som kender symaskinen, når du har modtaget den og taget den i brug. Køber du i en webshop eller en butik som sælger alle mulige andre produkter end symaskiner, vil du ofte være henvist til at skulle kontakte et servicecenter for at få hjælp og du kan ikke forvente at virksomheden, som har solgt symaskinen har kendskab til den.

Får jeg symaskinen til den rigtige pris hos fagmanden?

Når du kigger på priserne på symaskiner forskellige steder, vil du opdage at priserne i mange tilfælde er omtrent de samme uanset om du kigger hos fagmanden eller hos andre udbydere. Det gælder ihvert fald hvis det er samme model du kigger efter. Du vil også kunne opleve at de symaskine modeller som sælges i de store webshops drevet af de store kæder måske ikke er de samme modeller som du kan købe hos fagmanden. Og selv om der står et kendt navn på maskinen, producerer de store varemærker også symaskiner i forskellige kvalitets niveauer. Og der kan måske være en grund til at du ikke kan finde en bestemt model hos fagmanden!! Han synes måske ikke at den lever op til de kvalitetskrav han stiller.

Værdi for alle pengene.

Begrebet værdi har mange ansigter. Når du køber en ny symaskine er det det du producerer med maskinen som giver dig værdi. Så derfor kan en symaskine til samme pris 2 forskellige steder godt have forskellig værdi. Hvis du får den rette vejledning i brugen af maskinen og hvis du kan få hjælp når der er behov, får din symaskine større værdi for dig. Her er fagmanden således din mulighed for at få mest mulig værdi for pengene.

Jeg er i tvivl om, hvilken symaskine jeg bør købe til mit behov.

Uanset hvad du betaler for din nye symaskine er der ikke noget mere ærgerligt end at have valgt den forkerte model. Du kan sagtens læse specifikationer på de fleste hjemmesider på de enkelte symaskine modeller men det at vælge den rigtige symaskine til dit behov kan du ikke nødvendigvis læse ud af fabrikantens specifikationer. Det er her at din symaskine fagmand for alvor kan hjælpe dig til det rigtige valg så din investering giver dig mest værdi og så du i væste fald ikke smider penge ud af vinduet.

Hos Frank Toyota giver vi gerne gode råd til dig der skal købe symaskine og vi er kendt for at yde førsteklasses service efter at du har købt din nye symaskine. Du kan kontakte os på mail ft@frank-toyota.dk, på tlf. 66 13 43 21 eller ved at besøge vores butik i Odense.